Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 568g2305kcal0g567.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton535g112kcal1.6g8.6g0g0.5g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g267g1173kcal9.9g6.9g122.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g7180kcal23g1165.6g245.8g1g
Valittu annoskoko1904g3590kcal11.5g582.8g122.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna952g1795kcal5.8g291.4g61.5g0.3g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113