Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g840g6132kcal8.4g8.4g672g0g
Aurinkokuivattu tomaatti196g355kcal5.3g23.5g27.4g0g
Valkosipuli 168g182kcal13.3g27.4g1g3.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g112g53kcal1.7g8.2g1.3g3.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro112g34kcal2.4g4.7g0.6g3.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g168g366kcal38.6g0.2g23.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g168g1092kcal50.4g0g67.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g140g160kcal1.2g8.8g14.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g16748kcal242.6g162.4g1614.6g30g
Valittu annoskoko1904g8374kcal121.3g81.2g807.3g15g
Annoskoko puolitettuna952g4187kcal60.7g40.6g403.7g7.5g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020