Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 442g145kcal2.7g24.6g0.9g11.3g
Sokeri 253g1028kcal0g252.9g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g178g624kcal3g158.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 385g483kcal42.4g1g34.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 357g1223kcal36.3g249.6g4.3g12.5g
Grahamjauho 71g234kcal7.5g43.3g1.6g7.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g71kcal0g17.6g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g43g141kcal3.4g26.1g0.8g8.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 143g1009kcal0g0g114.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g9967kcal192g1558.4g312.8g78.2g
Valittu annoskoko1904g4983kcal96g779.2g156.4g39.1g
Annoskoko puolitettuna952g2492kcal48g389.6g78.2g19.6g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604