Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1399g389kcal16.7g56.8g2.8g29.4g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Voi 40% rasvaa 20g75kcal0.4g0.4g8.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai400g1479kcal20g127.9g99.9g8g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g4111kcal75.6g419.8g221.8g76.6g
Valittu annoskoko1904g2055kcal37.8g209.9g110.9g38.3g
Annoskoko puolitettuna952g1028kcal18.9g105g55.5g19.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903