Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33497g2273kcal384.6g146.9g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 2308g3292kcal288.5g6.9g236.5g0g
Hermesetas, annos 5g350g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml699g147kcal56.6g0g2.1g0.7g
Kookoshiutale 350g2311kcal28.4g22.4g225.6g57g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2797g7755kcal55.9g83.9g783.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31555kcal1628g520.2g2515.8g115.4g
Valittu annoskoko10000g15777kcal814g260.1g1257.9g57.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7889kcal407g130.1g629g28.9g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512