Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5258g1109kcal63.1g178.8g10.5g110.4g
Vesi1753g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1402g3190kcal266.4g0g238.3g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g351g39kcal2.8g5.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 526g1458kcal10.5g15.8g147.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka526g431kcal17.9g99.9g5.3g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12571kcal727.6g620.4g804.4g237.8g
Valittu annoskoko10000g6286kcal363.8g310.2g402.2g118.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3143kcal181.9g155.1g201.1g59.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051