Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 750g253kcal5.2g41.3g0.8g10.5g
Mansikka 420g195kcal2.1g35.3g0.8g8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g638g2486kcal0g624.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3815g5869kcal14.6g1402.8g3.2g37g
Valittu annoskoko1908g2934kcal7.3g701.4g1.6g18.5g
Annoskoko puolitettuna954g1467kcal3.7g350.7g0.8g9.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463