Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2796g822kcal15.7g148.2g5.6g53.1g
Vesi3355g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1006g906kcal10.1g211.4g5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g252g50kcal0g16.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g196g763kcal0.4g189.8g0g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 11g34kcal1.2g2.4g1.2g4.8g
Basilika, kuivattu 11g29kcal1.6g2.3g0.4g4.5g
Paprikajauhe 67g216kcal9.9g12.3g8.7g25.1g
Paistijauheliha 10%2237g3802kcal447.3g0g223.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13243kcal972.4g1165.6g489.2g175g
Valittu annoskoko10000g6622kcal486.2g582.8g244.6g87.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3311kcal243.1g291.4g122.3g43.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160