Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1552g2436kcal338.3g0g110.2g0g
Ruskea suuruste, Maizena56g214kcal0.6g51.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprikajauhe 23g72kcal3.3g4.1g2.9g8.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 12g26kcal3.7g0.8g0.9g0.1g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g5638kcal698.6g139.2g229.6g24.6g
Valittu annoskoko1908g2819kcal349.3g69.6g114.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna954g1410kcal174.7g34.8g57.4g6.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449