Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai599g2215kcal29.9g191.5g149.6g12g
Pinaattipakaste 150g225g31kcal4.3g0.9g1.1g2.9g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 299g895kcal53.9g3.6g74.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots75g464kcal21.7g9.7g41.2g2.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 299g258kcal9.3g13.2g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g8336kcal298.6g447.6g603.2g46.6g
Valittu annoskoko1908g4168kcal149.3g223.8g301.6g23.3g
Annoskoko puolitettuna954g2084kcal74.7g111.9g150.8g11.7g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218