Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi757g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 76g56kcal9.9g0.8g0.3g5.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 82g723kcal0g0g81.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 984g3377kcal100.3g689g11.8g34.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g8314kcal220.4g1379.6g187.8g79.2g
Valittu annoskoko1908g4157kcal110.2g689.8g93.9g39.6g
Annoskoko puolitettuna954g2078kcal55.1g344.9g47g19.8g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760