Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 848g1878kcal148.4g0g144.2g0g
Kananmuna kuoreton 267g380kcal33.3g0.8g27.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g242g284kcal6.8g9.7g24.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g242g780kcal60.6g4.8g58.1g0g
Sipuli 91g28kcal1.1g4.4g0.2g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaatti 182g41kcal1g6.3g0.5g2.5g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6860kcal507.8g63.6g509.6g10.4g
Valittu annoskoko1908g3430kcal253.9g31.8g254.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna954g1715kcal127g15.9g127.4g2.6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249