Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g399g132kcal13.2g19.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.2g3.5g10.2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g30g197kcal0g0g22.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki249g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g100g80kcal19.9g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Oltermanni 17%204g552kcal61.3g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g4817kcal344.4g473.8g165.8g20.4g
Valittu annoskoko1908g2409kcal172.2g236.9g82.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna954g1204kcal86.1g118.5g41.5g5.1g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339