Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 518g131kcal2.6g21.8g1g9.8g
Kaali, valkokaali192g40kcal2.3g6.5g0.4g4g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 901g2075kcal113.6g6.8g179.2g0.2g
Oliiviöljy 113g996kcal0g0g112.6g0g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6615kcal245.6g80.8g587.8g49.6g
Valittu annoskoko1908g3308kcal122.8g40.4g293.9g24.8g
Annoskoko puolitettuna954g1654kcal61.4g20.2g147g12.4g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996