Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g440g123kcal2.6g26.2g0.9g11g
Kananmuna kuorineen punnittu190g239kcal20.9g0.6g17.1g0g
Maksa naudan 1055g1383kcal193.9g61.4g39g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g440kcal0.6g0.6g48.2g0g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g4458kcal440.2g193.2g211g27.6g
Valittu annoskoko1908g2229kcal220.1g96.6g105.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna954g1115kcal110.1g48.3g52.8g6.9g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632