Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g673g4916kcal6.7g6.7g538.7g0g
Kananmuna kuoreton 988g1409kcal123.5g3g101.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g90g355kcal1.6g87.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)31g3.1kcal0.5g0g0.2g26.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton108g345kcal24.9g11.3g22.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g72kcal0g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g14198kcal314.4g251.8g1325g53.4g
Valittu annoskoko1908g7099kcal157.2g125.9g662.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna954g3550kcal78.6g63g331.3g13.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546