Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)19g106kcal0.2g0.2g11.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai196g686kcal23.5g139.2g4.1g5.9g
Sokeri128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu347g437kcal38.1g1g31.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus90g289kcal9.9g57.7g1.4g7.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1128g372kcal37.2g55.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g4815kcal217.8g761.6g96.4g26.2g
Valittu annoskoko1908g2408kcal108.9g380.8g48.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna954g1204kcal54.5g190.4g24.1g6.6g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230