Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha842g1397kcal159.9g0g84.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)241g156kcal7.7g11.5g8.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g90g289kcal8.1g46.9g5.4g8.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 241g107kcal0.5g22.7g0.2g4.3g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g126g112kcal18.9g0.6g3.8g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g180g505kcal34.3g0g41.5g1.8g
Siirappi 8.4g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g5293kcal463.4g193.2g287.8g34.6g
Valittu annoskoko1908g2647kcal231.7g96.6g143.9g17.3g
Annoskoko puolitettuna954g1323kcal115.9g48.3g72g8.7g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706