Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 608g463kcal11.4g94.2g1.2g6.1g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka79g65kcal2.7g15g0.8g0.8g
Lihaliemi laimennettu 563g106kcal0g16.9g3.4g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g84g220kcal22.8g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g3786kcal236.2g266.6g193.2g18.2g
Valittu annoskoko1908g1893kcal118.1g133.3g96.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna954g947kcal59.1g66.7g48.3g4.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978