Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1272g9158kcal1.3g1.3g1017.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 363g1035kcal56.3g0.7g90.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)273g55kcal0g17.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g20496kcal115.2g39.4g2217g0g
Valittu annoskoko1908g10248kcal57.6g19.7g1108.5g0g
Annoskoko puolitettuna954g5124kcal28.8g9.9g554.3g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435