Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g3777g4155kcal793.2g0g94.4g0g
Rypsiöljy 132g1169kcal0g0g132.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1841g516kcal11g109.6g3.7g46g
Sipuli (kuorittu)1416g382kcal18.4g68g2.8g24.1g
Soijakastike 283g171kcal14.6g26.9g0.2g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g283g266kcal12.2g54.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1322g304kcal22.5g42.3g5.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g944g501kcal53.8g50g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14927kcal1851.4g701.8g494.2g140.2g
Valittu annoskoko10000g7464kcal925.7g350.9g247.1g70.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3732kcal462.9g175.5g123.6g35.1g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446