Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g45g39kcal7.5g1g0.3g0g
Kvinoa, jyvät25g94kcal3.3g17.3g1.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g420kcal32g39.8g14.2g5.2g
Valittu annoskoko191g210kcal16g19.9g7.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna96g105kcal8g10g3.6g1.3g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.4g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395