Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus42g142kcal9.6g22.1g1.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1.3g0.7kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g30g11kcal0.3g2g0.2g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Tonnikala vedessä 21g22kcal4.7g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g14g35kcal4.1g0.3g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g495kcal39.4g52.6g13.4g6.4g
Valittu annoskoko191g248kcal19.7g26.3g6.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna96g124kcal9.9g13.2g3.4g1.6g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644