Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g47g31kcal5.2g2g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Kerma, ruoka 15% Flora19g28kcal0.3g0.7g2.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Rusina 11g33kcal0.3g6.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g430kcal16.2g66g9.8g5.4g
Valittu annoskoko191g215kcal8.1g33g4.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna96g107kcal4.1g16.5g2.5g1.4g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.3g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313