Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Kesäkurpitsa62g11kcal0.2g1.6g0.4g0.4g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g174kcal3.2g22.4g7.4g5.8g
Valittu annoskoko191g87kcal1.6g11.2g3.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna96g43kcal0.8g5.6g1.9g1.5g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.9g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822