Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl17g22kcal2.3g0.1g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omenasose, omatekoinen31g41kcal0g9.4g0g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl31g107kcal0.6g0.9g11g0g
Maitorahka, milbona (500g)31g21kcal3.8g1.2g0.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 38g26kcal0.3g5.7g0g0.3g
Vadelma 16g6.4kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g1.3g2.6kcal0g0.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g644kcal17.2g79.8g25.4g3.4g
Valittu annoskoko192g322kcal8.6g39.9g12.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna96g161kcal4.3g20g6.4g0.9g
Arvot/100g100g168kcal4.5g20.8g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021