Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 79g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Siirappi, tumma7.5g24kcal0g5.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g8.4g27kcal4.2g2.5g0g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g276kcal10.8g24.6g13.6g3.8g
Valittu annoskoko191g138kcal5.4g12.3g6.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna96g69kcal2.7g6.2g3.4g1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499