Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 43g53kcal9.2g0g1.8g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.8g4.4kcal0.3g0.8g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.2g0g0.4g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g273kcal21.6g19.6g11.6g2.2g
Valittu annoskoko191g136kcal10.8g9.8g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna96g68kcal5.4g4.9g2.9g0.6g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236