Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen87g114kcal14.9g1.7g7.2g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK39g63kcal8.3g0.1g35.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)33g28kcal0.3g1.1g2.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g30g18kcal0.1g4.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g483kcal47.2g14.8g94.2g1g
Valittu annoskoko192g242kcal23.6g7.4g47.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna96g121kcal11.8g3.7g23.6g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672