Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g410kcal24.4g10.4g29g4.8g
Valittu annoskoko192g205kcal12.2g5.2g14.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna96g103kcal6.1g2.6g7.3g1.2g
Arvot/100g100g107kcal6.4g2.7g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878