Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g14g51kcal2g8.3g1g1.3g
Maksa naudan 33g43kcal6g1.9g1.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 141g89kcal4.2g6.7g4.9g0g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g396kcal24.4g38g15.8g2.6g
Valittu annoskoko192g198kcal12.2g19g7.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g99kcal6.1g9.5g4g0.7g
Arvot/100g100g103kcal6.4g9.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173281