Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke24g24kcal4.3g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g181kcal11.8g21.4g4.4g1.8g
Valittu annoskoko192g91kcal5.9g10.7g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g45kcal3g5.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736