Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti94g103kcal20.6g0.1g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punaviini 16g11kcal0g0g0g0g
Rusina 1.9g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow21g38kcal0.1g1.2g3.5g0g
Ohrakas ohratärkkelys3.1g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g406kcal42.6g12.8g18.8g1.2g
Valittu annoskoko192g203kcal21.3g6.4g9.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna96g102kcal10.7g3.2g4.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355