Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g27g75kcal7.9g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g13g43kcal1.5g8.4g0.1g1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 104g48kcal3.1g5g1.6g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Ketsuppi, euro shopper1.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa31g41kcal5.6g0.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g530kcal39g38.2g23.2g2.4g
Valittu annoskoko192g265kcal19.5g19.1g11.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g133kcal9.8g9.6g5.8g0.6g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826