Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Lanttu 72g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Seiti pakaste 375g291kcal65.8g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g1478kcal170.6g60g57.6g22.4g
Valittu annoskoko1910g739kcal85.3g30g28.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna955g370kcal42.7g15g14.4g5.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160