Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 320g244kcal6g49.6g0.6g3.2g
Linssi-punainen (raaka)192g584kcal48g96g1.9g17.3g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g32g53kcal5.6g6.8g0.4g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.8g35kcal0.1g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g1904kcal125.2g312.4g14.2g48.4g
Valittu annoskoko1912g952kcal62.6g156.2g7.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna956g476kcal31.3g78.1g3.6g12.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741