Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 3482g3864kcal753.8g0g90.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g195g176kcal5.8g6.8g13.6g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g696g195kcal4.2g41.4g1.4g17.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g696g188kcal9.1g33.4g1.4g11.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Vesi2437g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 2437g1718kcal7.6g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12396kcal1569.8g191.2g214.4g63.4g
Valittu annoskoko10000g6198kcal784.9g95.6g107.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3099kcal392.5g47.8g53.6g15.9g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003