Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl232g304kcal30.2g1.2g20g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.2g3.9g11.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Mustikka metsä- 600g264kcal3g38.4g3.6g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3826g8592kcal154g1251.6g306.6g62.6g
Valittu annoskoko1913g4296kcal77g625.8g153.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna957g2148kcal38.5g312.9g76.7g15.7g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149