Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lehtiselleri 39g5kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Valkoviini kuiva 180g123kcal0.6g1.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g39g288kcal0.4g0.4g31.5g0g
Herne 225g155kcal11.4g21.1g0.9g7g
Isot katkaravut (rainbow)405g405kcal93.2g0g3.6g0g
Tumma pikariisi, Risella169g574kcal15.2g121.5g5.9g8.6g
Basilika, tuore45g18kcal1.4g2.3g0.4g1.8g
Minttu, tuore (-), annos 1g11g5kcal0.4g0.9g0.1g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g101kcal0g0g11.3g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g3700kcal251.4g313.8g134.2g42.8g
Valittu annoskoko1915g1850kcal125.7g156.9g67.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna957g925kcal62.9g78.5g33.6g10.7g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652