Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman250g426kcal30g0g25g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g63g219kcal8.2g43.4g1.1g2g
Ruskeita papuja, Rainbow166g141kcal9.1g23.2g0.8g35.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g313g78kcal4.1g13.1g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.3g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g5.9g0.3g0.3g
Vesi939g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g2254kcal111g189.2g98.4g81.8g
Valittu annoskoko1915g1127kcal55.5g94.6g49.2g40.9g
Annoskoko puolitettuna958g564kcal27.8g47.3g24.6g20.5g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933