Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g710kcal0.8g0.4g80g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g5g16kcal0.5g3.4g0.3g1.4g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.5g0.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3832g11656kcal243.8g1477g513g73.2g
Valittu annoskoko1916g5828kcal121.9g738.5g256.5g36.6g
Annoskoko puolitettuna958g2914kcal61g369.3g128.3g18.3g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070