Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr226g632kcal18g21.4g54.1g3.6g
Kesäkurpitsa, tuore1015g173kcal6.1g25.4g4.1g7.1g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Aurajuusto135g460kcal27.1g0g39.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio451g293kcal6.8g18.9g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g3163kcal118.4g140g240.4g24.4g
Valittu annoskoko1917g1582kcal59.2g70g120.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna959g791kcal29.6g35g60.1g6.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757