Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1051g1315kcal220.8g0g47.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g234g1098kcal28g16.8g102.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 33g289kcal0g0g32.7g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio467g304kcal7g19.6g23.4g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g6094kcal516g87g413g4.4g
Valittu annoskoko1918g3047kcal258g43.5g206.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna959g1524kcal129g21.8g103.3g1.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474