Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g18g73kcal0g18g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 53g24kcal0.3g3.4g0.3g1.8g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 33g20kcal3.3g1g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g12g49kcal0g12g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g845kcal18g117.8g31g5.8g
Valittu annoskoko192g423kcal9g58.9g15.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna96g211kcal4.5g29.5g7.8g1.5g
Arvot/100g100g220kcal4.7g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999