Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g117kcal0.2g0.2g12.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g120g402kcal15.6g81.6g1.8g7.7g
Kanttarelli, tuore, annos 50g20g3kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g20g78kcal6.6g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1209kcal46.2g165.6g40.8g16.8g
Valittu annoskoko192g605kcal23.1g82.8g20.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna96g302kcal11.6g41.4g10.2g4.2g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333