Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28.1g0g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g7.9kcal0g1.9g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1302kcal14g174g58.6g8.6g
Valittu annoskoko192g651kcal7g87g29.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna96g326kcal3.5g43.5g14.7g2.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746