Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Kaakao (Oboy, original)1.9g7kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Flora vispi 20%38g83kcal1.1g1.9g7.5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g19g88kcal0.5g12.1g4.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen5.6g31kcal0.6g2.8g1.9g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 38g13kcal1.2g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g936kcal22.8g127g35.8g1g
Valittu annoskoko192g468kcal11.4g63.5g17.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna96g234kcal5.7g31.8g9g0.3g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33.1g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376