Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)29g10kcal0.1g2g0.1g0.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)85g118kcal9.4g0.3g8.8g0g
Sokeri 32g128kcal0g31.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24.1g0.4g1.2g
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g931kcal26.2g119.4g37.6g3.2g
Valittu annoskoko192g465kcal13.1g59.7g18.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g233kcal6.6g29.9g9.4g0.8g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566