Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.8kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.2g6.8kcal0.7g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g296kcal8.8g60.4g1g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g171kcal0g0g19g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1102kcal20.8g156.6g41.2g8.2g
Valittu annoskoko192g551kcal10.4g78.3g20.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna96g276kcal5.2g39.2g10.3g2.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693