Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.8kcal0.5g0.7g0.2g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.5g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1432kcal25.8g166.2g72.6g3g
Valittu annoskoko192g716kcal12.9g83.1g36.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna96g358kcal6.5g41.6g18.2g0.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928